Jij bent welkom bij Buro Magenta

EEN POSITIEF PERSPECTIEF ALS VOLGENDE STAP IN JOUW PERSOONLIJKE GROEI

Buro Magenta

Als je uitgaat van wat er wél aanwezig is aan kwaliteiten en wat wél werkt voor jou, dan waardeer je jezelf meer en is het leuker om je ergens voor in te zetten.

Bovendien krijg je de mooiste resultaten als jij de beste versie van jezelf laat zien.

Waarom is het zo moeilijk om naar je eigen kracht en talenten te kijken en je zelf te waarderen?

Yfke Kingma - Buro Magenta

Welkom

Jij bent welkom bij Buro Magenta JOUW PERSOONLIJKE KRACHT ALS BASIS Vanuit je grote hart zorg jij graag voor alles en iedereen en er is

Lees verder »
Buro Magenta - Personal Power Plus

Personal Power Plus

EEN POSITIEF PERSPECTIEF ALS VOLGENDE STAP IN JOUW PERSOONLIJKE GROEI WAT IS PERSONAL POWER PLUS? Het PERSONAL POWER PLUS model is een kleurrijk persoonlijkheidsinstrument dat

Lees verder »

Onze hersenen reageren sterker op kritiek dan op complimenten. Van jongs af aan kijken we naar wat er niet goed gaat. Je krijgt bijles in de vakken waar je een onvoldoende staat. In een test met 50 vragen krijg je te horen dat je 5 fouten hebt gemaakt in plaats van 45 goede antwoorden, en in je werk ligt vaak de nadruk op datgene wat je nog niet zo goed kunt, om daar vervolgens ontwikkeling op los te laten.
Als je al jong leert je te focussen op datgene wat niet goed (genoeg) is, zal je altijd blijven streven naar perfectie.
Bijna 10% van de beroepsbevolking kampt met burn-out gerelateerde klachten en symptomen. Vaak ontstaat dit motivatie- energieverlies doordat je niet kunt werken vanuit jouw specifieke kwaliteiten en drijfveren of doordat jouw essentiële kernwaarden worden geschonden.
En ook gebrek aan waardering en ruimte om betekenisvol te zijn, kunnen er uiteindelijk toe leiden dat jouw “batterij” volledig leegloopt.

Buro Magenta en PERSONAL POWER PLUS

 

Als jij kunt leven vanuit jouw talenten en kwaliteiten, jouw drijfveren, jouw unieke kracht, .jouw passie en ambitie, en vanuit jouw verlangens, dan gééft dat jouw energie en brengt het je eerder in een staat van “flow”. De kansen op succes worden groter, maar misschien wel veel belangrijker, je wordt er gelukkiger door. As jij met een positieve en optimistische “bril” naar jezelf kunt kijken, dan geeft dat jou veel meer zelfvertrouwen.
Door juist trots te zijn op jouw unieke kwaliteiten en talenten, kun je veel meer aan en hoeft niks jou meer tegen te houden om de wereld te laten zien hoe bijzonder waardevol jij bent!

Buro Magenta: laat kleur voor je werken

voor meer informatie of neem contact op met Yfke Kingma

Buro Magenta
Gebouw Emmastate
Emmakade 59
8921AG Leeuwarden

Ma-Vrij 09:00 - 18:00 uur.