Mini Retreat “Kleur beweegt je” Gaasterland

17 t/m 19 april – Hemelum

Voor onze Mini-Retreats “Kleur beweegt je” in 2020 hebben wij, Yfke Kingma en Marion Langhout, een hele fijne locatie gevonden in Gaasterland: It Flinkeboskje in Hemelum. In het prachtige voorhuis van een monumentale boerderij ontvangen wij jou graag een weekend lang voor een aangenaam verblijf, waarin wij je kennis willen laten maken met de KRACHT VAN KLEUR. KLEUR is energie, KLEUR is emotie, KLEUR is communicatie, KLEUR is ontwikkeling, KLEUR is nog zoveel meer.

Wat zijn jouw lievelingskleuren en met welke kleuren heb je “niks”? Welke kleuren draag je graag en vaak en welke kleuren echt nooit? Welke kleuren heb je niet aan je lijf, maar wel graag om je heen?

Op een ontspannende en speelse manier ga je KLEUR “voelen en beleven” en ga je ontdekken hoe jij bewust kleur kunt gaan inzetten voor een bepaald doel. Hoe jij met KLEUR kunt laten zien wie jij bent en waar je voor staat.

Daarnaast kun je in dit weekend heerlijk genieten van Yoga en Mind Walk in de bossen en de prachtige natuur van Gaasterland, van eerlijk, vers en biologisch bereid eten, een boek lezen bij de houtkachel en is er de mogelijkheid voor een lichaamsmassage en een energetische behandeling.

Voor deze Mini-Retreats hebben we bewust gekozen voor een kleine groep van 4 deelnemers, zodat er alle tijd en aandacht is voor jou, waarin de verbinding met jezelf en de ander vanuit de werkvormen die wij aanbieden op een hele speelse manier mag ontstaan.

Praktische informatie: Mini-Retreat “Kleur beweegt je”

Data in het voorjaar:
Vrijdag 17 april 16.00 uur tot zondag 19 april 16.00 uur

Locatie: It Flinkeboskje Hemelu

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next

Je slaapt met 2 personen op een kamer. Degenen die het eerst boeken hebben maar liefst een eigen bad in hun kamer.

Prijs per persoon: € 395,- obv 2-persoonskamer.

Mocht je samen met je vriendin, collega, moeder, zus, buurvrouw of andere kleurrijke vrouw een kamer willen boeken, dan bieden we je een “duo-prijs”

Duo-prijs is 690,00 euro per 2 personen.

Naast de Mini-Retreat bieden we een verdieping aan op Ibiza. Een week lang op het prachtige, kleurrijke eiland Ibiza, je verdiepen in je kracht- en balanskleur en de invloed daarvan op je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt deze twee retreats ook ineens boeken, waardoor je een flinke korting krijgt.

Combi prijs weekend Mini Retreat Hemelum (17 t/m 19 april) en week Retreat Ibiza 23-29 mei 2020 (all-inclusive, excl. vlucht)
is 1245,00 euro obv 2-persoonskamer en 1445,00 obv 1-persoonskamer.

Er zijn dus maar 4 plaatsen beschikbaar voor de Mini-Retreats.

De Ibiza retreat prijzen:

  • 995,00 euro p.p. obv 2-persoonskamer (all-inclusive, excl. vlucht en verzekering)
  • 1195,00 euro p.p. obv 1-persoonskamer (beperkt beschikbaar)


Heb je interesse, boek dan snel, want vol=vol. Heb je zin om een weekend in Gaasterland en/of een week op Ibiza met ons te beleven, of heb je nog vragen, neem dan vooral contact met ons op.

Liefs en Lavendelgroetjes,
Yfke en Marion

Buro Magenta: laat kleur voor je werken

voor meer informatie of neem contact op met Yfke Kingma

Buro Magenta
Gebouw Emmastate
Emmakade 59
8921AG Leeuwarden

Ma-Vrij 09:00 - 18:00 uur.