OVER MIJ

Het bekende spreekwoord: “Er zijn vele wegen die naar Rome leiden”, is ook zeker van toepassing als het gaat over “het pad naar meer bewustwording”.
Persoonlijk groeien en jezelf verder ontwikkelen hangt af van jouw behoeftes. Wat werkt er voor jou? Wie of wat past daarbij?

Toen ik een aantal jaren geleden kennis maakte met de Persoonlijke Kracht methodiek, wist ik het meteen : “dit gaat mij verder brengen”.

Als visagist en stylist was ik altijd al bezig met kleur.
Kleur in kleding, accessoires en interieur, en gedreven als ik was bleef ik me hierin ook voortdurend ontwikkelen.
Op mijn pad naar meer bewustwording, waarin ook yoga en meditatie al een belangrijke plek innamen, kwam ik in aanraking met de Psychologie van Kleur. Voor mij was dit de “missing link”.
Wat ik intuïtief al toepaste, werd vanuit deze kennis en visie volledig bevestigd. Ik leerde de Taal van Kleur op een dieper niveau kennen en begrijpen.

Yfke Kingma - Buro Magenta

In de Persoonlijke Kracht methodiek is deze kennis over kleur tot in de haarvaten, op een unieke manier verwerkt in een model, dat diepgaande innerlijke processen in gang kan zetten.
Ik weet nog hoe ik me op dat moment ten diepste realiseerde dat het vooral mijn eigen gedachten, patronen en hartnekkige overtuigingen waren die er voor zorgden dat ik niet echt mijn droom aan het leven was.

Het ontdekken van mijn allergrootste kracht, mijn blauwdruk, mijn balanskleur en mijn diepste drijfveren hebben daar een blijvende verandering in gebracht.
Door deze bewustwording kon ik mezelf eindelijk toestaan om keuzes te maken vanuit mijn hart.

Dit is wat ik iedere vrouw gun, die ook op zoek is naar meer zingeving, meer rust en meer zelfvertrouwen.

Met oprechte aandacht en betrokkenheid en met een open hart loop ik graag een stukje met je mee om samen te kijken wat jou drijft in het leven, waar je hart ligt en hoe jij hierin weer stralend zichtbaar mag worden.
Jou liefdevol in je kracht zetten is wat mij ten diepste drijft.

Je bent van harte uitgenodigd om eens af te stemmen met mij in een gratis kennismakingsgesprek.

Voel je welkom!

Liefs Yfke