Retreat “Kleur beweegt je” Ibiza

Van 23-29 mei en van 10-16 oktober 2020 ontvangen wij, Yfke Kingma en Marion Langhout, jou heel graag op het kleurrijke eiland IBIZA, met haar adembenemende zonsopgangen-en zonsondergangen.

Hét eiland voor soul-seekers, bohemians en natuurliefhebbers. We hebben een magische plek gevonden waar jij je mag gaan verbinden met je dromen en met je verlangens.

Het belooft een heel bijzondere Retreat te worden, waarin KLEUR centraal zal staan.

KLEUR is energie, KLEUR is emotie, KLEUR is communicatie, KLEUR is ontwikkeling en KLEUR is nog zoveel meer. KLEUR is misschien wel dé sleutel tot jouw succes en het bijzondere leven dat voor jou bedoeld is.

In deze week nodigen wij jou uit aan de hand van KLEURKRACHT te gaan (her) ontdekken wat jouw diepste drijfveren zijn en wat jouw allergrootste kracht is. Welke kwaliteiten en talenten schuilen er in jou en welke mooie KLEUREN zijn daar, vanuit de psychologie van KLEUR, aan verbonden.

Op een unieke plek en met bijzondere mensen mag je gaan onderzoeken of jij je op hartsniveau met jouw kleuren kunt gaan verbinden, om misschien (weer) die BALANS te vinden in je leven, die ervoor zorgt dat jij volledig zichtbaar mag worden.

Daarnaast gaan we aan de hand van de filosofie van de ELEMENTEN (vuur,water, aarde en lucht) samen kijken of jij in je dagelijks leven, je werk en privé, ook letterlijk in je ELEMENT bent. Krijg jij energie van HOE jij de dingen doet, of kost het je energie?

Maar het is ook een week waarin jij volop mag genieten van yogalessen,, Qi gong, Mind Walk, zachte coaching, meditaties, kleurkracht voelen en beleven, verbindingen aangaan met jezelf en de ander, mogelijkheid voor diverse massages, vers bereid biologisch eten…

En er zal ook zeker tijd zijn om dit kleurrijke eiland te verkennen.

Een week waarin speelsheid en diepgang hand in hand gaan. Waarin alle ruimte is voor jou om helemaal jezelf te zijn.

Durf jij uit de schaduw te stappen en KLEUR te bekennen? Volop te bewegen richting de warmte en het licht? Voel jij ook sterk de behoefte om aan het roer te staan van jouw leven?

Dan is nu de tijd om jouw koers uit te zetten. Niet alleen als intentie, maar als een diep verlangen om ook daadwerkelijk in actie te komen. Jij krijgt door KLEUR weer richting aangereikt en het is aan jou om de eerste stappen in die richting te zetten… En vanuit onze diepste drijfveren begeleiden wij jou heel graag op jouw unieke levenspad.

Een aantal weken voor de Retreat ontvang je via je mail een zgn. Powerkleurtest. Aan de hand van de uitslag van deze test, wordt er een persoonlijk Powerkleurtype rapport voor en over de beste versie van jou gemaakt.

Dit Powerkleurtype rapport met de kleur van jouw allergrootste kracht én de bijbehorende balanskleur vormen jouw basis en fungeren in deze bijzondere week als een soort leidraad/rode draad.

Naast dit Powerkleurtype rapport ontvang je persoonlijke materialen die jou gaan helpen om jouw unieke kracht ook daadwerkelijk zichtbaar te maken.

De Ibiza retreat prijzen:

  • 995,00 euro p.p. obv 2-persoonskamer (all-inclusive, excl. vlucht en verzekering)
  • 1195,00 euro p.p. obv 1-persoonskamer (beperkt beschikbaar)
Previous
Next

Ben jij enthousiast en nieuwsgierig geworden en kun jij net als wij niet wachten om te gaan? Of heb je nog vragen?
Neem dan vooral contact met ons op.

Liefs en Lavendelgroetjes,

Yfke Kingma en Marion Langhout

Buro Magenta: laat kleur voor je werken

voor meer informatie of neem contact op met Yfke Kingma

Buro Magenta
Gebouw Emmastate
Emmakade 59
8921AG Leeuwarden

Ma-Vrij 09:00 - 18:00 uur.